Douane orkest


 Om alvast een beetje in de sfeer te komen, hiernaast een filmpje over wat u kunt verwachten van het Douane orkest: 

 

De unieke kracht van het orkest is dat het regelmatig muzikaal van gedaante wisselt, van symfonische werken, eigen composities, tot bekende pop en filmmuziek, telkens vergezeld van bekende vocalisten en/of dans. En het podium verandert mee, een visuele gedaantewisseling, geheel in stijl met de muziek.

 

 

Het orkest staat onder leiding van chef-dirigent Björn Bus . Björn is zeker geen onbekende in de muziekwereld, hij is dirigent van meerdere orkesten in binnen- en buitenland, en artistiek manager van het Wereld Muziek Concours. Ook in Sittard is hij geen onbekende, als succesvol dirigent van harmonie Sint Joseph.

 Special Guest: Martin van der Starre


Het douane orkest werkt samen met verschillende Nederlandse topartiesten. Ook voor Sittarday night Fever, zullen ze een van hen meenemen, en wel: Martin van der Starre. 

 

Begeleid door het Douaneorkest zal Martin met zijn fantastische stem de sfeer naar grote hoogte brengen. Martin treedt regelmatig op met het Douaneorkest en is bekend bij breder publiek o.a. van zijn radiohit ‘Pour un Flirt’ en rollen in GTST en Flikken Maastricht.

 

Naast leadzanger van vele coverbands waaronder jeWelste en de Edwin Evers Band, speelde Martin een aantal grote rollen in landelijke musicalproducties. Zo speelde hij de rol van Judas in ‘Jesus Christ Superstar’, waarvoor hij een John Kraaijkamp Musical Award-nominatie ontving voor Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Productie. 

 

Meer info over Martin is hier te vinden. En om een indruk te krijgen wat hij toevoegt aan de avond kunt u dit filmpje alvast bekijken .Afterparty - Pop-combo & Surprise act


Tijdens de afterparty zal er ook in de foyer  voldoende activiteit  zijn middels een of meerdere surprise acts om ook hier het publiek te entertainen. Laat je gewoon verrassen!